Nyheter 2018


30 juli 2018

AMR WinControl: Programvara för alla ALMEMO®-instrument


Programvara med Windowsgränssnitt för datainsamling, bearbetning och presentation av mätdata. För användning med ALMEMO®-instrument (V5, V6, V7) och sensorer med enkel programmering och drift av enheterna.

Lämplig för långvariga mätningar eller för kontroll- och övervakningsuppgifter. Kan enkelt anpassas till dina mätbehov med olika licensoptioner. Nu i ny version som, förutom äldre Windowsversioner, även supportar Windows 10.

För mer information och nedladdning för en fri 30 dagars provperiod, gå till Ahlborns produktsida.

12 april 2018

CE-BIT Elektronik på S.E.E.-mässan 2018


Kom och möt oss på S.E.E.-mässan i Kista den 24-26 april! Du hittar oss i monter C03:05, nära ingången till mässhallen.

Vi säljer mätinstrument, komponenter och tjänster inom bl a miljö, eltest och EMC. Kom och ha en pratstund om just dina mätbehov och hur vi kan hjälpa dig att lösa dem. Passa också på att träffa specialister från våra leverantörer när dom är i Sverige.

I år lanserar vi bl a avancerade mätare för EMF (elektromagnetiska fält enligt standarder för hälsoeffekter) från italienska Microrad, nya produkter från tyska Ahlborn och holländska DARE men har även många andra spännande erbjudanden på programmet.

Varmt välkommen till oss på mässan!

12 april 2018

EMF-mätare från Microrad: NHT 3D och NHT 310


Microrads mätare för elektromagnetiska fält (EMF) finns i två utföranden. Modell NHT 3D för analys av komplexa signaler i tid-och frekvensdomän samt mätningar enligt standard/direktiv, Modell NHT 310 för mätning enligt standard/direktiv.

Båda modellerna är batteridrivna (laddningsbara), har inbyggd temperatursensor och GPS mottagare samt interface för fiberkommunikation. Tillämpliga direktiv och standarder är 2013/35EU, CEI EN 50500, CEI EN 62233 och CEI EN 62311. Displayen visar gränsen för tillåtna värden enligt nämnda standard och direktiv. Frekvensområdet för båda modellerna är 0-40GHz med probar inom området. Dessutom finns kombinationsprober för E-, H- och B-fält.

Läs mer